30 mei 2007

Greenday - zaterdag 2 juni - Antwerpen

Greenday zaterdag 2 juni 15 u Steenplein
Dit is jouw uitnodiging voor een unieke verkiezingsmeeting. Want Groen! combineert politiek met steengoeie muziek. Heel wat prominente artiesten delen onze zorg voor het klimaat, de open samenleving en de strijd tegen de armoede. En om Groen! te steunen hebben ze nu een fantastische gelegenheidsband gevormd. De nICE BEARS, met special guests. Tom Kestens (Lalalover), Gert Bettens (Woodface), Klaas Delrue (Yevgueni), Kloot per W, Tine Reymer (Billie King) en Stef Kamil Carlens (Zita Swoon) geven het beste van zichzelf tijdens onze verkiezingsmeeting op zaterdag 2 juni om 15u op het Steenplein in Antwerpen.

De nICE BEARS kozen hun groepsnaam niet toevallig. De ijsbeer is immers onze verkiezingsmascotte geworden. Surf snel even naar www.reddeijsbeer.be

Natuurlijk is deze meeting ook een belangrijk signaal naar alle Vlaamse kiezers. Om te tonen dat Groen! klaar is om mee te werken aan een doortastend beleid, moeten we met velen zijn. Daarom willen we je warm oproepen om zeker even langs te komen en Groen! een hart onder de riem te steken. Om 14u30 verzamelen we op de Groenplaats. Vandaar gaan we in parade naar het Steenplein.

Het volledige verkiezingsprogramma van Groen! vind je op www.detoekomstbegint.nu. Maar hier nog even onze belangrijkste speerpunten : de strijd tegen de klimaatcrisis, tegen armoede en voor een open samenleving.

Geen opmerkingen: