26 januari 2005

Groen!stad Antwerpen nodigt u uit op haar nieuwjaarsreceptie 2005

Groen! laat Deurne niet los

Antwerpen is een stad boordevol beloftes en uitdagingen. Maar ook een oord van verzuring en verbittering. Wat zal het worden in 2005? En nadien in 2006?

Groen! gooit de handdoek niet in de ring. Ook niet in Deurne. Als groene progressieve stadspartij willen we vechten voor een alternatief voor de verzuring. Zeker in Deurne.

Het Vlaams Belang speelt er spelletjes in de districtsraad, maar Groen! weet wat er echt op het spel staat: solidariteit, cultuur, samenleven, een levendig district. Nee, wij denken er geen moment aan om extreem rechts maar eens te laten proberen. Wij geloven dat het gezond verstand en de burgerzin alsnog de overhand halen.

Deurne is voor ons geen eiland, maar integraal onderdeel van onze stad.

Daarom willen we met velen het glas heffen op een hoopvolle wende in 2005.
Met al wie de moed niet wil laten zakken. Met al wie gelooft dat samenwerking van democraten en progressieven het verschil zal maken.

Zorg dat je erbij bent vrijdagavond.
Laat zien en horen dat ook jij erin blijft geloven.
Wij bieden een natje en een droogje.

De plaats waar we samen willen toasten is symbolisch gekozen:
"werkhuizen MIN", Van Cortbeemdelei 382, 2100 Deurne (= vlakbij de 'brug van den azijn'). Omdat het Deurne is, omdat het letterlijk en figuurlijk een werkplaats is van sociale solidariteit. En omdat we er tussendoor dankzij sportschepen Chantal een balletje petanque kunnen smijten.

Tot dan.
Johan Malcorps, voorzitter
Yves Aerts, secretaris