25 januari 2011

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie Groen! Deurne en Groen! Borgerhout

Zondag 30 januari 2011 om 11u in Hacienda Popular, Prins Leopoldstraat 51, Borgerhout

Als het aan Groen! had gelegen, reden auto’s en vrachtwagens weldra ver van de stad en wandelde je binnenkort over een glooiend grasveld van Deurne naar Borgerhout. Stad en Vlaamse regering hebben voorlopig anders beslist, maar we zetten door en blijven verder werken aan een betere stad voor álle Antwerpenaren. In Deurne en Borgerhout doen we dat nu al vanuit het bestuur.
2011 wordt het jaar waarin we ons opwarmen voor de gemeente- en districtsraadsverkiezingen van 2012. Met een heel concreet stadsproject willen we zo veel mogelijk mensen overtuigen. Wouter Van Besien zet ons op een inspirerend spoor. En Meyrem Almaci verklapt ons wat ze in de verkiezingscampagne van 2012 gaat doen.
Muzikale intermezzo’s: Helena Schoeters (districtsraadslid Borgerhout - zang) en Axelle Kennes (piano), met Spaanse liederen van Joaquín Rodrigo.
Bereikbaarheid: Hacienda Popular is bereikbaar met tram 10 en 24 (halte De Roma). Als je vanuit Deurne komt is de Prins Leopoldstraat de eerste straat links op de Turnhoutsebaan na De Roma. Eetcafé Hacienda Popular bevindt zich midden in het
complex van brede school ‘Het Keerpunt’.